RC Vrachtwagens en Landbouwvoertuigen

Elke eerste zondag van de maand rijden wij in ons clubhuis met onze vrachtwagens en andere voertuigen in de schaal 1:14 - 1:16. Dit is van 10:00 tot ca 14:00 uur.

 

Wil je een keer kijken? Stuur eerst even een mail naar info@modelbouwclubcargo.nl

Een beetje uitleg.....

Op deze zondag leggen wij in ons clubgebouw een baan uit waarop wij dan kunnen rijden. Op de baan staan ook gebouwen zoals een tankstation, een wasstraat en een distributiecentrum. Hier boven 2 foto's van hoe het er nu nog uitziet op zondag. Wij gaan binnenkort een nieuwe baan maken. Dit kun je dan ook op de site verder volgen. Wij willen dan ook samen de bestaande gebouwen opknappen en nieuwe gebouwen of projecten maken. Er komen stoplichten bijvoorbeeld en hier en daar kan er zomaar een wegomlegging zijn Dit doen we allemaal in gezamenlijk overleg.

De meesten van ons rijden met een vrachtwagen van Tamiya in de schaal ca 1:14. Daarnaast is er nog een enkele Robbe/Wedico truck in de schaal 1:16 en het nodige aan omgebouwde Bruder voertuigen (meestal 1:16) en ander speelgoed. Ook zijn er een paar heftrucks, graafmachines en ander bouwmaterieel.

Al is de basis meestal een bestaand model of bouwpakket, de meeste leden verbouwen er wel het een en ander aan. Ook helpen we elkaar met het oplossen van problemen of het maken van zaken. Zo weet de een weer een adresje voor dat en de ander heeft dit nog thuis liggen. Op deze zondagen word er dan ook wel eens gesleuteld en getest.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now