Welkom!

 

ModelBouwClub Cargo is een vereniging die zich bezig houdt met radiografische modelbouw. Wij bouwen en rijden met name met auto's en vrachtauto's. Dit varieert van Mini-Z racen tot op afstand bestuurbare vrachtauto's en bouwmachines en bij een buiten evenement rijden wij ook met brandstof/nitro aangedreven auto's.

Elke maandagavond (met uitzondering van feestdagen) van 19:30 uur tot ca. 21:30 uur is er een clubavond in ons eigen clubgebouw in Terborg. Tijdens de clubavond kan er gereden worden en geknutseld worden aan de modellen.

Iedereen is welkom om langs te komen en een kijkje nemen. Als je langs wilt komen is het handig om eerst een mail te sturen naar info@modelbouwclubcargo.nl

1/13

Club avond:
Elke maandag avond

19:30 - 21:30uur*

​​

Vrachtwagen zondag:

Elke eerste zondag van de maand

10:00 - 14:00 uur*

* m.u.v. feestdagen

wij-zijn-gesloten.png

In verband met de aangescherpte corona regels is het clubgebouw van Modelbouwclubcargo 4 weken gesloten mocht het veranderen zult u hier op de site de update vinden

Laatste nieuws.

 

09-09-2019

Wij hebben een bevestiging van de organisatie van de Truckrun Achterhoek dat wij demos mogen geven met onze RC vrachtwagens gedurend de evenment kijk op https://www.truckrunachterhoek.nl/#home voor meer info. Kom je ook kijken op 7 september?

 

 

07-04-2019

Vandaag op de vrachtwagenpagina wat nieuwe foto's toegevoegd aan de diashow met een aantal van de nieuwe trucks in de club.

15-1-2019

Vandaag op de Mini-Z pagina een film toegevoegd van de training bij MBCC 

Veel plezier op de nieuw site van MBCC.

  • Facebook
  • facebook-square